Diensten

ConsultancyACAPULCO†heeft zijn gecentraliseerde doorverwijspraktijk in BelgiŽ (Masta, vlakbij het F1 circuit van Spa-Francorchamps).††

Soms is een afspraak niet gewenst en wordt er enkel om advies gevraagd. Daarvoor bestaat er de telemedicine service waarbij Uw dierenarts de door hem verzamelde klinische gegevens tesamen met ECG, thoraxfoto's etc...naar ACAPULCO doorstuurt voor de opinie van een specialist (Telemedicine service). Dit is een betalende service die enkel ter beschikking staat van Uw dierenarts.

KLINISCHE CONSULTANCY SERVICE = DOORVERWIJSPRAKTIJK

Deze service is gelocaliseerd in Masta, nabij Spa www.spa-info.be in BelgiŽ. Het is een 100 % doorverwijspraktijk (referral-only). Alle diagnostische en therapeutische apparatuur is on-site†(equipment ). Alle† diagnostische en therapeutische ingrepen (procedures) kunnen plaats hebben in† ACAPULCO.

TELEMEDICINE SERVICE

Soms is een afspraak niet gewenst en wordt er enkel om advies gevraagd. Daarvoor bestaat er de telemedicine service waarbij Uw dierenarts de door hem verzamelde klinische gegevens tesamen met ECG (ECG), thoraxfoto's (thoracic radiographs)†etc...naar ACAPULCO doorstuurt voor een specialistenopinie Specialist. Dit is een betalende service. Enkel gegevens doorgestuurd door een dierenarts zullen†geanalyseerd worden. Uw diereanrts krijgt een geschreven verslag en de resultaten moet U met Uw dierenarts bespreken. ACAPULCO geeft geen direct advies aan diereneigenaars, tenzij het dier al eerder op consultatie geweest is.